2012. november 18., vasárnap

Szavazás!

Sziasztok.

Ez még nem fejezet, de az is hamarosan jön. De nem ma. Remélhetőleg holnap, avagy kedden érkezik majd.
Amiről most szó lenne az az, hogy... gondolom már észrevettétek, vagy legalább sejtitek (bár lehet, hogy még nem... :S ), de a Danille/Liam páros, történetnek hamarosan a végére érünk. Azaz, pontosan három fejezet múlva.

De... igen itt van az a bizonyos de. Ami annyit jelent, hogy van egy pár "új" történet a tarsolyomba.
Az egyik, ennek a (könyvnek) ... mondhatni a második könyve lenne.

Aminek a címe: " Every minute as if it would be the last song " ( a történet címére kattintva, elolvashatjátok, hogy miről is szólna a következő rész, és a szereplők képeit is láthatjátok ugyan ott )
És még az is előfordulhat, hogy lenne harmadik és (negyedik) könyv is... ha kíváncsiak lennétek arra, hogy Harry és Niall is megtalálja -e a szerelmet, és milyen áron, és miként...

Avagy először inkább egy saját történetet... amelynek a címe:
While it does not steal any piece of your heart " ( ennek a történetnek, egy másik új blogot nyitottam, amelyet megtekinthettek akkor, ha a cím-re kattintotok )

A döntést a ti kezetekbe szeretném adni, ha továbbra is kíváncsiak lennétek az írásaimra.
Egyenlőre az a szándékom, hogy a felsoroltak közül... amelyikre a jobb felső sarokban is lehet szavazni, mindenféleképpen megírjam. Vagyis szeretném megírni. De, hogy ti melyiket szeretnétek először olvasni, azt ti tudjátok. Ti döntésetek.

Remélem sokan fogtok szavazni... és akár ide ez alá a bejegyzés alá is leírhatjátok a véleményeiteket, hogy melyiket szeretnétek!

Eme bejegyzés megtekintését, előre is köszönöm, és a lehetséges szavazataitokat is.:)

Love_Day

1 megjegyzés:

  1. Drága Dóry!
    Én bármilyen történetre kíváncsi vagyok, amit te írsz! Nagyon jó ötletnek tartom, hogy mindegyik fiúról írj egy "könyvet", szerintem tök jó ötlet. :)
    Puszil:

    Lovelife

    VálaszTörlés